Levering

Vi forsøger altid at sende din ordre hurtigst muligt og du kan derfor regne med at have varen i hænde i løbet af 3 - 14 hverdage efter ordremodtagelse. Alle varer sendes med PostNord, så hvis du ikke er hjemme når din bestilling bliver leveret, kan denne afhentes på dit lokale posthus efterfølgende. Hallows.dk kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos PostNord. I tilfælde af meget forsinkede (adskillige dage) eller decideret udeblevne leverancer, fremsender Hallows.dk naturligvis en ny leverance uden beregning.

Levering til Bornholm og visse småøer er ikke omfattet af PostNords målsætning om dag-dag levering, idet forsendelser til disse områder i nogle tilfælde kan vare flere dage. Alle varer leveres kun så længe lager haves, og der tages forbehold for restordre samt udgåede varer.

Der tages altid forbehold for trykfejl, lagerstyringsfejl og prisændringer.

Forkert adresse eller ej afhentet pakke

Skriver du en forkert adresse eller undlader oplysninger der gør at PostNord ikke kan levere din pakke, eller at du ikke afhenter den på dit posthus inden for den angivne tid, så den bliver sendt retur til os, vil du komme til at hæfte for et ekspeditions- /fragtgebyr på kr. 50,-, hvis vi skal sende varen til dig igen. Det er din pligt som kunde at tjekke og sikre dig at du har indtastet de korrekte oplysninger, så PostNord har mulighed for at aflevere din pakke.

SAMMENLIGNING

SAMMENLIGNING(0)

Der er ingen varer at sammeligne
Sammenlign Fjern alle
YOUR SAVE ITEMS (0)
YOUR SAVE ITEMS (0)
Ingen produkter er tilføjet ønskelisten

Fjern alle

Vis alle

Top